Hjørnelister

Hjørnelister

Hjørnelister

Forstærk hjørner med hjørnelister

Væggenes udadgående hjørner er særlig udsatte for stød og slag. Derfor er det en god idé at forstærke dem undervejs mens du spartler. Det gør du nemt ved hjælp af en hjørneforstærkning som fås i to forskellige typer:

  • Selvklæbende hjørneforstærkning
  • Hjørneforstærkning som du monterer i spartelmasse

Dalapros hjørneforstærkninger fås både i afskårne længder til udadgående 90-graders hjørner og på rulle som kan foldes til den ønskede vinkel og derfor passer til både indadgående og udadgående hjørner og til vinkler der ikke er 90 grader.

I Dalapros sortiment findes der tre forskellige hjørneforstærkninger og specialværktøj der letter arbejdet:

AquaBead hjørneforstærkning er en selvklæbende hjørneliste med en vandaktiveret lim. Fikseres ved at spraye rent vand på listen, vente i 30-60 sekunder og derefter montere den på udadgående hjørner. AquaBead hjørneforstærkning skal kun bruges på ny papirbeklædt gips.

Habito hjørneforstærkning kan benyttes på alle typer underlag som gips, beton, puds og malede flader.

Levelline hjørneforstærkning monteres i spartelmasse og er slagfast. Den er lidt smallere end Habito hjørneforstærkning og egner sig derfor særlig godt i for eksempels vinduesnicher og døråbninger. Levelline kan benyttes på alle typer underlag som gips, beton, puds og malede flader.