Om Dalapro

Indendørsmiljøer

 

Kvalitet og komfort til indendørsmiljøer
Varemærket Dalapro ejes af Saint-Gobain Sweden AB, Scanspac. I over 70 år har vi udviklet spartelmasser i et tæt samarbejde med professionelle malere. Scanspac leder udviklingen af spartelmasser i Europa, og vi arbejder løbende med innovative løsninger til overfladebehandlinger af vægge og lofter.
Scanspac er en del af Saint-Gobain der har som mål hele tiden at være den ledende inden for bæredygtige byggeprodukter og løsninger på det danske marked.

Produkter med høj kvalitet
Fælles for alle vores produkter er den høje og ensartede kvalitet som giver de bedst mulige resultater. Vi har et bredt sortiment af produkter og systemer til alle formål.

Lokale råvarer
Vores færdigblandede spartelprodukter produceres i Sala og Glanshammar. Man finder vores produkter i alle de nordiske lande og også i store dele af Europa.
 

Bæredygtighed er en ledestjerne i alt vores arbejde
Hos Saint-Gobain Sweden AB arbejder vi løbende og systematisk på at alle dele af vores aktiviteter – fra leverancer af råvarer til leverancer af produkter og servicer til kunder – skal have den højest mulige kvalitet, tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø og have den mindst mulige miljøpåvirkning. Vi arbejder derfor målbevidst med at

  • forske i og udvikle materialer og løsninger
  • forhindre forekomst af affald og bidrage til genvinding af materialer
  • tilbyde systemer og produkter som lever op til aktuelle og fremtidige krav
  • sammensætte produktsystemer – hele produktsystemet er vigtigt for at nå et godt slutresultat for såvel malere som slutbrugere.

 

Lynfakta

Dalapro Nova

  • Scanspac er med helt fremme inden for udvikling af færdigblandet spartelmasse i Europa.

  • Vores egne varemærker er Dalapro og Breplasta.

  • I over 70 år har vi udviklet spartelmasser i et tæt samarbejde med professionelle malere.

  • Vores spartelprodukter er svenskproducerede med råvarer fra miner i Glanshammar og Sala.

  • Vores bestsellere er produktserierne Dalapro Nova, Max og Joint.

  • Vi har mange forskellige specialspartelmasser samt tilbehør til alle tænkelige formål.

Et forretningsområde i Saint-Gobain

Saint-Gobain

 

 

Scanspac er en del af den globale koncern Saint-Gobain som startede sin virksomhed i 1665 og i dag har cirka 170.000 ansatte i 67 lande.

Læs mere om Saint-Gobain

Se filmen om Saint-Gobain

Saint-Gobain designer, fremstiller og distribuerer materialer som er nødvendige for vores allesammens velbefindende – og for vores fælles fremtid. Denne film viser hvordan Saint-Gobain forbedrer hverdagen for mange mennesker.