Nyhed! Spartelmasse med meget høj fyldningsevne

Dalapro Maximum


Opdag vores revolutionerende spartelmasse Dalapro Maximum, en færdigblandet spartelmasse med meget høj fyldningsevne. Produkterne er nemme og smidige at bruge, lette at slibe og minimerer risikoen for blærer på ikke sugende underlag. Den nye familie af spartelmasser består af produkter til pletspartling og fuldspartling. De er til brug på indendørs vægge og lofter og findes til hånd-, rulle- og sprøjteapplikation. Dalapro Maximum giver en fin overflade, der kan males straks efter slibning. Desuden fylder produktet maksimalt og synker minimalt. Står man med en vanskelig overflade, er Dalapro Maximum det selvklare valg! Spartelmassen virker lige godt på såvel beton som på gips. De unikke fyldningsegenskaber indebærer en hurtig, ergonomisk og lønsom metode til fuldspartling på større objekter. Produkterne er Svanemærkede og har M1-klassificering, miljøvaredeklaration (EPD) og IAC Gold-certifikat.

I forbindelse med lanceringen af Dalapro Maximum udgår forgængerne Dalapro Max og Dalapro Max Plus i oktober.

 

Patentproces pågår

Teknologien bag Dalapro Maximums høje fyldningsevne er både innovativ og unik. Vi har ansøgt om patent, og processen er i fuld gang. Indtil videre er den beskyttet af Patent Pending: EP 3943466A1.

Næste generation af spartelprodukter

Dalapro Maximum er næste produktserie i kommende produktlanceringer frem til 2025 – som bygger på innovativ teknologi og bæredygtig tænkning. Næste generation af spartelprodukter, helt enkelt. Det hele handler i bund og grund om at gøre det nemmere for dig som maler at udføre et virkelig godt stykke arbejde – for kunden, for dig selv og for omverdenen.