Ny spartel med ekstraordinær slidstyrke

Dalapro Robust - ett extra slitstarkt spackel


Dalapro Robust er en grå færdigblandet håndspartelmasse til bredspartling og spartling af samlinger med papirstrimmel. Produktet er specifikt udviklet til brug hvor en mere slidstærk overflade efterspørges, som på hospitaler og skoler, i gangarealer og trappeopgange. Egnet til alle normalt forekommende underlag på indvendige vægge og lofter. Takket være spartelmassens hårdhed minimeres risikoen for skader på overfladen. Produktet er også godkendt til limning af hjørnelister.

Dalapro Lightning Robust er en grå færdigblandet sprøjtespartelmasse specifikt udviklet til bredspartling hvor en mere slidstærk overflade efterspørges, som på skoler og hospitaler, i gangarealer og trappeopgange. På grund af sin hårdhed minimerer produktet risikoen for skader på overfladen. Egnet til alle normalt forekommende underlag på indvendige vægge og lofter. 
Takket være spartelmassens hårdhed minimeres risikoen for skader på overfladen. Produktet er også godkendt til limning af hjørnelister og spartling af samlinger med papirstrimmel.