Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Man-Torsd 8:00-16:00 Fre: 8:00-15:00 Frokost: 12:00-12.45 (Kundeservice)...
Hovedkontor og fabrik i Glanshammar
Tlf.: 
+46 (0)19-46 34 00
  Nyhedsbrev
 

You are here

Miljø og Kvalitet

En leverandør man kan være tryg ved

Dalapros spartelmasser fremstilles efter kvalitetssystemet ISO 9001. Målsætningen er at imødekomme fremtidens kvalitetskrav, og her er konstant udvikling væsentlig. Det er vigtigt at vide noget om hvordan man gør det rigtige, og også at gøre det rigtigt. Vores maskiner er moderne og designet til produktion af spartelmasse, og produktionen er så vidt muligt computerstyret. Processtyrede formler, specialbyggede blandemaskiner og fuldautomatisk palletering bidrager til at skabe et effektivt flow som dokumenteres via ISO 9001. Men for at nå det rette resultat handler det først og fremmest om menneskene bag processerne, om engagement og kompetencer. Dette gør, sammen med en meget fin økonomi, at du kan være vis på at få de rette produkter fra en leverandør du kan være tryg ved.

 

Stor fokus på miljøarbejde

Miljøspørgsmål er noget vi tager alvorligt ved fremstillingen af Dalapros produkter. Vi arbejder løbende på at vores produkter skal være så skånsomme som muligt mod vores fælles miljø. Målsætningen er at produktets miljøpåvirkning gennem hele dets livscyklus skal være så lille som muligt.

Dalapros spartelmasser fremstilles efter miljøledelsessystemet ISO 14001. Her arbejder vi med kortlægning af miljøpåvirkning og følger kortlægningen op med forholdsregler og forbedringer. Vi har stor fokus på miljøsmarte valg af råvarer, effektiv energiudnyttelse og på at forekomsten af spild og affald skal være så lille som muligt.

For yderligere at styrke vores miljøarbejde arbejder vi med Svanemærkning. Mærkningen er en dokumentation for at vores produkter har et lavt indhold af miljø- og sundhedsskadelige stoffer, har lave udledninger til atmosfæren samt er effektive og lever op til skrappe funktionskrav.

 

Vores arbejde er præget af stor fokus på sikkerhed

Vores ansatte skal have et trygt, sikkert og rart arbejdsmiljø. Via de produkter vi markedsfører, skal vi give vores kunder de samme forudsætninger. Vi var tidligt ude med at tænke på slutbrugernes arbejdsmiljø. Vi var først med lancering af let spartelmasse (1981), sprøjtespartelmasse til let sprøjtepistol (1990) og rullespartelmasse (2011). Denne udvikling har vi fulgt op ved at fortsætte med innovative løsninger vedrørende funktion og brugervenlighed både i produkter og emballage. Vi opretter sikkerhedsdatablade for alle vores Dalapro-produkter.

Kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøpolitik

Kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøpolitik

DNV GL Business Assurance hjemmeside

DNV GL Business Assurance hjemmeside