Kontakt
 
Kontakt os
Åbningstider: 
Man-Torsd 8:00-16:00 Fre: 8:00-15:00 Frokost: 12:00-12.45 (Kundeservice)...
Hovedkontor og fabrik i Glanshammar
Tlf.: 
+46 (0)19-46 34 00
  Nyhedsbrev
 

You are here

Forskellige spartelmetoder

Håndspartling
Traditionel metode der egner sig godt til små og mellemstore objekter.

Rullespartling
At benytte en rulle for hurtigt og nemt at applicere spartel på underlaget er både ergonomisk og økonomisk. Tidsstudier viser at man sparer 30-40 % i arbejdstid sammenlignet med traditionel håndspartling. Vælg et produkt som er egnet til rullespartling.

Sprøjtespartling
Den mest benyttede metode til større objekter og den absolut hurtigste metode til at applicere spartelmasse på underlaget på

Korning
En metode som først og fremmest benyttes på lofter i nyproduktion, en hurtig og relativ billig løsning. Korning udføres med en spartelsprøjte og ved at man applicerer spartelmassen med cirkelbevægelser på loftet for at få en overflade med fin struktur.

Spartelbazooka
Bazooka er et kombiværktøj, hvor man samtidig applicerer både spartelmasse og papirstrimmel på gipssamlingen. Der findes manuelle bazookaer, hvor man med en håndpumpe fylder værktøjet med spartelmasse, men der findes også bazookaer, som man forbinder til en spartelsprøjte for at få større kapacitet.

Spartelbokse
Spartelboks er et værktøj der er beregnet til spartling på gipssamlinger. Der findes manuelle bokse, hvor man med en håndpumpe fylder værktøjet med spartelmasse, men der findes også bokse som man forbinder til en spartelsprøjte for at få større kapacitet. Selve boksen trækker man derefter langs gipssamlingen, og resultatet bliver ofte særdeles godt med minimal slibning.

Hopperen
Hopper er et værktøj til hurtig og praktisk applicering af spartelmasse på hjørnelister inden montering, hvilket øger kapaciteten betragteligt.

Almindeligt spartelværktøj

Hopperen – et hjørnelisteværktøj der øger hastigheden

Hopperen – et hjørnelisteværktøj der øger hastigheden